Bed...Bergen...Breakfast...Blog!

Het klokje rond is er nieuws; vanuit alle hoeken van de wereld komt het gevraagd of ongevraagd tot ons. Of we willen of niet. Het mooie is nu ook nog dat velen in de huidige maatschappij verslaafd zijn geraakt aan het ontvangen van nieuws. Men wil gewoon niets missen! Vanaf nu komt het "nieuws" nu dus ook met regelmaat van onze hand, uit het Spaanse gehucht Visalibons. Niet dat wij nu 24 uur per dag wetenswaardigheden zullen presenteren aan u maar toch. Hoewel we genoeg te vertellen hebben, hebben we ook nog zat andere dingen te doen. Maar onze wereld is zo mooi, zo leuk en zo interessant dat we dat toch wel heel graag allemaal met u willen delen. Het zou zonde zijn om het niet te doen! En laten we eerlijk zijn, als u op deze blog-pagina terecht bent gekomen heeft u waarschijnlijk ook wel een beetje behoefte aan dat nieuws. Toch?

 

De vier B´s: ... Bed ... Bergen .... Breakfast ... BLOG!! Dat gaat de inhoud worden van deze pagina. Er is zo veel te vertellen en dat zullen we voor u gaan doen. Vanaf vandaag! Om het te vieren nemen we er een wijntje op! Proost u met ons mee?

Dan iets over de inhoud, om maar ergens mee te beginnen in dit eerste bericht. Natuurlijk zullen we met regelmaat een lekker of typisch Casa Álamos recept plaatsen; sommigen van u zullen het misschien al wel eens "live" aan onze eettafel hebben gegeten. We zullen verhalen over mooie en uitdagende wandelroutes. De ontwikkelingen aan het outdoor-front zullen op de voet gevolgd worden. Natuurlijk mag en zal het nieuws over onszelf en over ons B&B niet ontbreken. Over de prachtig gevarieerd flora en fauna kunnen we dagelijks een item vullen en soms zullen we ook dingen over typisch Spaanse zaken melden. We zien wel wat ons ingegeven wordt en wat we willen delen met u! Dat is immers het leuke van bloggen. Gewoon omdat het leuk en (hopelijk) lezenswaardig is, omdat het in een behoefte kan voorzien en gewoon omdat het in onze ogen "de zaak" compleet maakt. En natuurlijk zullen de "plaatjes" daarbij niet vergeten worden. Het zal dus van alles wat worden en dat alles op onze geheel eigen wijze en in onze eigen bewoording. Een toetreding tot de wereld van onze vier B´s: Bed, Bergen, Breakfast, BLOG!

Comments: 1
  • #1

    Aad Noordijk (Saturday, 11 April 2015 21:36)

    Wij reizen 13 mei voor de 6e keer af naar deze geweldige streek in spanje en niet te vergeten naar ons favoriete B&B Casa Alamos. Hebben er nu al zin in